Haluatko lisää kauppaa?

Onnistuu! Kun tekee oikeita asioita, kuka tahansa voi onnistu. Tärkeintä on saada oma rintamasuunta käännettyä sinne missä menestys on. Aina se ei kuitenkaan ole helppoa.

Sauli “The Salesguy” on onneksi apunasi kouluttamassa, avustamassa, tuotteistamassa ja ennen kaikkea kuuntelemassa. Mikään ei ole pahempaa kuin maksuton neuvo joka tulee ilman tarvetta (0% mahdollisuus että se on hyödyllinen) tai maksullinen neuvo joka tulee ilman ymmärrystä (1% mahdollisuus että se on hyödyllinen).

Älä siis pelkää menestyä!

Puhelinkonsultointi on aina ilmaista. Katsomme yhdessä mikä tilanteesi on, miten sitä voidaan parantaa ja mihin tuloksiin haluat päästä. Soittaminen on kaikille yhtä halpaa ja sähköposti vieläpä ilmaista, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Valovoimainen myynti™ käy mainiosti osaksi uusien myyjien kouluttamista tähän hienoon ammattiin, vanhojen konkarien sparraamista takaisin tuloskuntoon tai yleiseksi katsaukseksi myynnin psykologiaan ja pinnan alla toimiviin mekanismeihin.

Valovoimainen myynti – koulutuspäivät:

4h (1/2 arkipäivä) 950€

8h (koko arkipäivä) 1800€

Sisältää matkakulut Suomessa ja digitaaliset materiaalit osallistujille. Osallistujamäärä max. 20 henkeä, isommat tilaisuudet erillistarjouksella.

Kaikki hintatiedot alv 0%.

-Sauli Vähä-Savo

puh: 0207 419 931

email: sauli.vaha-savo@kraftcer.com

Comments are closed.