Kohtaloon kurottaminen ja sen koskettaminen

Jokainen on kohdannut sen aamun, kun sovittujen aikaisten aikataulujen pitämisen pahin vihollinen on torkku-näppäin. Henkisen kantin ja mukavuudenhalun välisen painin voi aistia ihokarvoilta kun sekavissa aamuajatuksissa mietit heräätkö hyvissä ajoin vai panikoitko mieluummin myöhemmin kun olet jo myöhässä. Tapaaminen on 7:30. Ajat paikalle 30 minuuttia. Herätyskello vaikertaa ja näyttää ajaksi 7:05. Pääsi koittaa vielä epätoivoisesti erottaa oikeaa jalkaa vasemmasta kun ymmärrät että et voi millään ehtiä ajoissa tai rikot fysiikan lakeja. Täysin oma vikasi, sinulla oli vielä hetki sitten valinta herätä aikaisemmin.

Katsot juoksukenkiäsi. Ulkona on täydellisen viileä, hieman tuulinen ja sopivan valoisa sää, jossa voit tuntea lenkin kulkevan paremmin kuin unelma. Kaikki on täydellistä akateemiseen briljanssiin varmistavalle aerobiselle harjoitukselle, mutta siltikin TV ja Internet vaikuttavat paljon mielekkäämmiltä valinnoilta kuin myrskyn silmästä poistuminen. Kylmää olutta ja sipsejä. Ehkä elokuva tai pari jaksoa jenkkipurkkasarjaa ja tehdään työt ja itsensäkehitys huomenna. Kutsutaan kaveri kylään ja viedään rappio häpeilemättä seuraavalle tasolle.

Pystyt itse visualisoimaan päässäsi sen täydellisen elämän ja täydelliset teot mitä voit tehdä. Paljon “pitäisi” tehdä. Paljon “olisi hyvä” tehdä. Vain hyvin harva asia “täytyy” tehdä. Töihin on mentävä tai rahaa ei tule. Työssä ei kuitenkaan täydy suoriutua täydellisesti. Rahaa täytyy olla tilillä elämiseen. Rahaa ei kuitenkaan täydy säästää ja sijoittaa. Syödä täytyy, mutta sitä mitä lautasella on ei tarvitse miettiä tai laskea.

Jokaisessa meissä on uskomaton potentiaali. Kun katsot kämmeneesi ja mietit mitä kaikkea sormesi saavat aikaan, mitä niiden juonteet ovat jo koskettaneet ja mitä kaikkea ne vielä tulevat tuntemaan, tajuat kuinka paljon ahdistavan vastuullista valtaa niille kämmenille on laskettu. Kun puristat kämmenen nyrkkiin ja ihon ihoasi vasten teet sen omasta tahdostasi. Voit yhtä lailla jättää sen tekemättä ja oikeutetusti toteuttaa sitä valtaa mitä sinulla on omasta toiminnastasi. Sinulla on uskomaton määrä mahdollisuuksia tehdä menestyjän valintoja joka päivä, jotka vain odottavat päättäjäänsä. Se kaikki lähtee siitä yhdestä ajatuksesta, jonka tavoitteena on saavuttaa jotain: sosiaalisesti erittäin hyväksyttävä vartalo, varallisuus joka takaa turvan tuleville sukupolville, terveyden jonka varassa voit kokea maailman sen kaikessa monimuotoisuudessaan tai tiedon ja taidon jolla teet itsestäsi osaajan jollaista maailma ei ole vielä koskaan tuntenut eikä tule tuntemaan.

Kun ajatuksiisi asettuu polttava halu ja motivaatio saavuttaa tavoite, se vetää kaiken ympärilläsi magneetin tavoin osoittamaan kohti sitä lopputulosta, jonka haluat. Aamuherätykset tulevat helpommiksi, menet aikaisemmin nukkumaan ja vaihdat herätysääneksi jotain toimivampaa ja lopulta naurat kuinka helppoa se onkaan. Tai sitten itket kuinpa paljon aikaa olet hukannut kaikkina niinä menneinä aamuina. Puristat kämmenesi nyrkkiin ja tunnet ihon ihoasi vasten. Se on todellista valtaa omasta tekemisestäsi ja sen vaikutuksista ympäröivään maailmaan.

Pommiin nukkumisesta on yhtä pitkä matka aamuvirkuksi kuin rutiköyhästä on miljonääriksi tai sohvaperunasta himourheilijaksi. Kuka tahansa pystyy siihen, jos oma näkemys omasta toiminnasta on linjassa tavoitteen kanssa. Aikaa voi mennä 5 kuukautta tai 5 vuotta, mutta jokaisella meisä on samat 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Rahalla ei voi ostaa enempää aikaa ja me kaikki valitsemme sen mihin aikamme vaihdamme.

Sinun tilillesi laitetaan joka päivä 1440€ rahaa, jonka voit käyttää miten haluat. Joka yö tili tyhjennetään ja saldo palaa joka aamu takaisin samaan summaan. Et voi säästää etkä käyttää yli varojesi. Mitä itse tekisit? Vuorokaudessa on 1440 minuuttia, mieti tarkkaan mitä sijoituksia niillä teet. Elämän markkinoilla hinnoittelu ei aina ole suotuisa kaikille osapuolille. Menestyjät miettivät varojaan pitkällä tähtäimellä eivätkä juokse helpon tarpeentyydytyksen perässä.

Mitä sinä elämälläsi aiot tehdä? Mitä olet jo tehnyt? Koskaan ei ole liian myöhäistä saavuttaa enemmän.

This entry was posted in Itsevarmuus. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>